Erzincan’da Zabıta Müdürlüğü, halk sıhhatini korumak ve besin üretiminde hijyen standartlarını denetlemek hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Zabıta Müdürü ekiplerince bakkal, büfe ve monopol bayilerinde kontrol gerçekleştirildi.
Zabıta takımları tarafından yapılan kontrollerde, kent merkezindeki 342 bakkal, büfe ve monopol bayisinin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının yanı sıra, eserlerin son kullanma tarihleri ve hijyen durumları titizlikle inceledi. – ERZİNCAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî
More Stories
Erzurum’da Yangın: 5 Konut, 2 Ahır ve 2 Samanlık Kül Oldu
Çat Barajı Seyir ve Yöresel Ömür Alanı Projesi için Takviye Kontratı İmzalandı
Erzurum’da Kayıp Hadiseleri ve Güvenlik Toplantısı