Erzincan’da Zabıta Müdürlüğü, halk sıhhatini korumak ve besin üretiminde hijyen standartlarını denetlemek gayesiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Zabıta Müdürü Mehmet Polat’ın öncülüğünde tatlı üretimi yapan imalathanelerde kapsamlı kontroller gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen kontrollerde, toplam 37 iş yeri denetim edilerek üretim alanları, kullanılan gereçler, paklık şartları ve çalışanların hijyen kurallarına uygunluğu incelendi. İşletme sahiplerine hijyen ve yasal mevzuata uygun üretim yapmaları konusunda bilgilendirmeler yapıldı. – ERZİNCAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal
More Stories
Erzurum’da Yangın: 5 Konut, 2 Ahır ve 2 Samanlık Kül Oldu
Çat Barajı Seyir ve Yöresel Ömür Alanı Projesi için Takviye Kontratı İmzalandı
Erzurum’da Kayıp Hadiseleri ve Güvenlik Toplantısı